Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti Škola trčanja Atletskog kluba Međimurje

Škola trčanja Atletskog kluba Međimurje

PRIJAVITE SE ZA ŠKOLU TRČANJA

Škola trčanja Atletskog kluba Međimurje - PRIJAVITE SE ZA ŠKOLU TRČANJA

Atletski klub Međimurje pokreće Školu trčanja za odrasle, a početak prvog treninga zakazan je za petak 2. lipnja s početkom u 18 sati. Svi oni koji žele nešto više naučiti o trčanju i svemu onome što je bitno za pravilnu pripremu i upražnavanje ove izuzetno korisne sportske aktivnosti, moći će to saznati od prof. Aleksandra Žbulja, glavnog trenera u AK Međimurje, koji je u svojoj karijeri, trenirajiući najbolje atletičare Kluba, postigao niz značajnih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni. Prof. Žbulj će sada svoja bogata iskustva, uz pomoć ostalih trenera u klubu prenijeti i na sve one..

..koji nisu imali prilike baviti se sportom ili rekreacijom a sada to žele svakako činiti zbog zdravlja ili zadovoljstva koje projicira sportska aktivnost. Prijave sa svojim podacima, ime i prezime, godina rođenja, mjesto prebivališta, e-mail adresa i broj mobilnog telefona pošaljite na e-mail adresu info@akm.hr. Više informacija možete dobiti i na br. mobitela 098/921-1479.

TERMINI: Od petka 6.6.2017. pa nadalje tijekom cijelog ljeta, treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18,30 -19,30 sati.