Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica

Dobro došli!

U Ivanovcu je ove godine u organizaciji novoosnovane Udruge sportske rekreacije "Sport za sve", te tjedan dana ranije od uobičajenog termina, održana utrka "Vanovski cener 2019". Po ne baš povoljnim vremenskim uvjetima za trčanje novi pobjednici su: Alenka Horvat i Andrej Hladnik iz AK Varaždin u glavnoj utrci, Mirjana Zidarić (AK Varaždin) i Mladen Ignac (AK Međimurje) u utrci građana, kao i Paulina Plačko i Denis Toplek kod hodača.

Opširnije

Po vrlo vrućem i sparnom vremenu održano je posljednje kolo kros lige Globetka ove polusezone. Unatoč teškim uvjetima odaziv ponovno nije razočarao, održavajući tako ovogodišnji prosjek na vrlo visokoj razini od skoro 230 sudionika po kolu. Pobjednici su Alenka Horvat i Andrej Hladnik na 7,8 km, Anja Jambrešić i Saša Horvat na 3,6 km, te Ivana Zeljko kod hodača. U ukupnom poretku nakon pet održanih kola na 7,8 km u vodstvu je Andrej Hladnik ispred Marijana Huzjaka i Anđelka Horvata dok je kod žena ...

Opširnije

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika ovogodišnja humanitarna Utrka Grada Čakovca 2019. uspjela se održati tek iz 3. pokušaja. No broj 13 je ovaj put bio sretan broj, jer se prijavio i na startu pojavio najveći broj sudionika otkad se ona održava koji su kupnjom startnog broja zajedno pripomogli u prikupljanju iznosa većeg od 10.000 kuna u dobrotvorne svrhe Udruzi oboljelih od celijakije sjeverozapadne Hrvatske.

Opširnije
Arhiva novosti