Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti

Novosti

8. kolom završila je sad već 12. po redu kros liga Globetka. Po prohladnom vremenu, na startu posljednjeg kola su se našla 127 natjecatelja. 

Pobjednici 8. kola:

7.8km: Darko Balić i Dubravka Horvat

3.6km: Vedran Rešetar i Lea Kos Rešetar

hodanje: Boris Lacković i Ljiljana Škrobar

Detaljnije

Podturen je 24.10.2023. bio ponovo domaćin županijskog natjecanja osnovnih i srednjih škola u krosu. Natjecanje se održalo u kategorijama 5.-6. razredi osnovnih škola M/Ž, 7.-8. razredi osnovnih škola M/Ž i srednje škole M/Ž.

Detaljnije

U utorak 17.10.2023 u 12:00, SRC Mladost je bio domaćin županijskog natjecanja u atletici za osnovne i srednje škole.

Detaljnije

Čak 1100 sudionika okupilo se po lijepom vremenu na ovogodišnjem Jesenskom krosu Međimurja. Sreća je ovaj put bila na strani organizatora i sudionika jer već idućeg dana vremenski uvjeti nebi dozovolili održavanje ovog tradicionalnog krosa. Najuspješnija osnovna škola kao i na proljetnom krosu bila je OŠ Prelog sa pet zlatnih pet srebrnih i tri brončane medalje a odmah iza njih III OŠ Čakovec sa četiri zlata, dva srebra i četiri bronce. Prvi puta na ovom krosu nastupali su i studenti a dobar odaziv poticaj je da ova kategorija ima svoje mjesto i ubuduće.

Detaljnije

Pretposljednje ovosezonsko kolo Kros lige Globetka je održano po sunčanom vremenu, ugodnom za trčanje. Pobjednici ovog kola bili su sljedeći:

7.8km: Darko Balić i Iris Jambrešić

3.6km: Vedran Rešetar i Lea Kos Rešetar

šetači: Aleksandar Žbulj i Ira Branilović

Detaljnije

5. kolo HALS-a za limačice i limače održano je u subotu 30.09. u Zagrebu u organizaciji AK Agram.  I kod limača i kod limačica, ukupnu pobjedu odnijeli su iz AK Moslavina Kutina.

Budući da je ovo bilo zadnje kolo koje se bodovalo ekipno, po završetku natjecanja su proglašeni i ukupni pobjednici kod limača za 2023. godinu.

Detaljnije

Održana je mokra 3. utrka "Z brega na breg" u Mihovljanu koja je i usprkos kiši koja je nemilice padala bila besprijekorno organizirana. Najbolji su bili Mia Furdi među ženama, te kao i prošle godine ukupno najbrži Vedran Rešetar.

Detaljnije

U organizaciji Mjesnog odbora Totovec zajedno sa Udrugom žena Totovčice, Odbojkaškim klubom i DVD-om Totovec, u subotu, 7. listopada 2023. s početkom u 10:00 sati kod Društvenog doma Totovec biti će održana 4. humanitarna utrka “Totovec Run 2023”. Trkači se mogu okušati na stazi od 5 ili 10 kilometara, a sav prihod utrke donira se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec.

Detaljnije

U Mihovljanu će se održati i 3. utrka "Z brega na breg" povodom obilježavanja dana mjesta, ove godine nešto ranije, 23. rujna u 16,00 sati sa startom na igralištu kod stare škole u Mihovljanu, Prvomajska ulica. Trči se 5 kilometara po Mihovljanskim "bregima", a 45 minuta prije starta glavne utrke održati će se i dječje utrke.

Detaljnije

Po ugodnom i sunčanom vremenu, nastavljena je sezona kros lige Globetka. Na startu su se pojavila 164 natjecatelja. Najbolji su bili: 

Globetka 7.8km: Darko Balić i Iris Jambrešić

Globetka 3.6km: Ivan Jakopović i Lea Kos Rešetar

Hodanje: Boris Lacković i Ira Branilović

Detaljnije

Pridružite se humanitarnoj utrci od koje će sav prihod od kotizacije biti doniran Udruzi za sindrom Down Međimurske županije, a koju organizira humanitarna udruga ‘Zajedno za druge’ uz pokroviteljstvo Grada Čakovca.

Utrka će se održati u subotu, 9. rujna 2023. godine kod Sportskog doma u Mačkovcu, s početkom u 18 sati na dužini od 5.7 km, dok će se prije toga održati i četiri dječje utke.

Detaljnije

U subotu 19. kolovoza održan je 7. Trail Sv.Juraj na Bregu & Memorijal Stjepan Koraj. Trčalo se na dionici 4,3 km u kojoj su pobijedili Mauro Janušić i Lana Mržljak Branilović te 10 km u kojoj su pobjednici bili Darko Balić i Jadranka Maček. Ukupno je sudjelovalo 144 trkača.

Detaljnije