Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti Ljubljanski maraton i polumaraton

Ljubljanski maraton i polumaraton

OBAVIJEST ZA SUDIONIKE 23. LJUBLJANSKOG MARATONA

Ljubljanski maraton i polumaraton - OBAVIJEST ZA SUDIONIKE 23. LJUBLJANSKOG MARATONA

ostalo je još nekoliko dana do polaska na put za Ljubljanu na 23. Ljubljanski (polu)maraton  u organizaciji AK Međimurje, pa Vas ovim putem obavještavamo o detaljima putovanja:

4,50  okupljanje na Autobusnom kolodvoru u Čakovcu (parkirnih mjesta oko kolodvora ima dovoljno i ne naplaćuju se nedjeljom)

5,00  polazak u smjeru  Ljubljane preko Nedelišća, Trnovca, Središča ob Dravi. Za vrijeme puta pauza od 15 - 20 minuta na stajalištu na autocesti MB-LJUB

8,30 dolazak u Ljubljanu, parkiranje kod hale Tivoli (Celovška cesta 25) gdje će autobus stajati cijelo vrijeme. Kod ulaska u Ljubljanu silazak sa ringa na ulaz br. 6, potom dolaskom na Celovšku cestu skrenuti lijevo), 

8,30 - 9,00 - podjela startnih paketa kod autobusa. Startni pakete podižu se već u subotu za sve prijavljene.a podjela odmah po dolasku autobusa u Ljubljanu.

9,00 - 9,45 .. priprema za utrku, presvlačenje, zagirjavanje i sl. Upotreba WC-a moguća je u dvorani Tivoli u blizini autobusa

9,50 - zajedničko Fotografiranje na Trgu Republike (prostor gdje se nalaze garderobe). Od parkirališta do Trga Republike ima 10-15 minuta hoda pa krenite na vrijeme

10,05 ulazak u zone starta. vodite računa o pravovremenom ulasku u zone starta, (20 - 25 minuta prije) a upute o ulasku u zone pogledajte na sljedećem linku

10,30 - start utrke maratona i polumaratona 

- nakon utrke za sve sudionike je organizirano presvlačenje i tuširanje na plivalištu Tivoli koje se nalazi u blizini parkirališta 

- vrijeme do povratka kućama možete iskoristiti prema želji 

17,00 - polazak autobusa iz Ljubljane. Pri povratku prema dogovoru stajanje u Trojanama na tradicinalno finim kroflinima.:)

 - dolazak u ČK - 21,00-22,00h

 OSTALE VAŽNE NAPOMENE:

- ne zaboravite ponijeti  važeće putovnice ili osobne karte. (provjerite da li vam nije istekao rok valjanosti dokumenata)

- u nedjelju 28.10. u noći pomiču se kazaljke na satu ! Preporučamo da pomaknete kazaljku na satu već prije spavanja unatrag ( u 22 h pomaknite na 21, tako da ćete dulje spavati. Ako to ne učinite neće biti problema jer ne možete zakasniti već samo doći sat ranije.

 DODATNE UPUTE OKO SAMOG STARTA:http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/news/pomembne-informacije

TRASA UTRKE POLUMARATONA I MARATONA:http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/marathon-and-halfmarathon

VREMENSKA PROGNOZA - zasada kišovito :( https://www.yr.no/place/Slovenia/Ljubljana/Ljubljana/long.html

Na ovogodišnjem 23. Ljubljanskom maratonu prijavljeno je ukupno 18.265 trkača, a samo u utrci polumaratona i maratona u 10,30 sati startat će više od 10.000 trkača !! 

Vođa puta Mario Sever  (098/187-9087) vodit će evidenciju putnika i brigu da sve prođe u najboljem redu.  Dobrodošla je pijača u bilo kojem obliku, klipići, kolači i sl. ... ali tek poslije utrke! 

Za sudionike koji idu vlastitim prijevozom a prijavljeni su grupnom prijavom preko AK Međimurje, podjela startnih paketa će također biti na parkiralištu Hale Tivoli kod autobusa od 8,30 sati nadalje, ili već u subotu popodne u Ljubljani. (098/921-1479 M. Dobša..ili mail: mario.dobsa@gmail.com)

Svim sudionicima želimo uspješan nastup !