Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica

Dobro došli!

Sutra, u ponedjeljak 18. svibnja, ponovo se otvaraju vrata stadiona SRC Mladost u Čakovcu na kojem će članovi AK Međimurje moći odrađivati svakodnevne treninge. Krizni stožer Grada Čakovca prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, dozvolit će korištenje sportskih objekata ali pod strogo kontroliranim uvjetima, koji uključuju pridržavanje dobivenih termina, razmaka kod izvođenja treninga kao i pridržavanje higijenskih mjera. Drugim riječima prilikom ulaska na stadion obavezna je dezinfekcija ruku i evidentiranje prisutnih, dok je prilikom treninga potrebno držati razmak od najmanje 1,5 m. Također na trening je zabranjen dolazak u slučaju povišene temperature...

Opširnije

Kako smo i obećali prvi izazov je tu. Imate tjedan dana da ga uvježbavate i savladate, nakon čega objavljujemo novi. Kada uspijete svakako nam pošaljite video da vas vidimo. Kako pravilno izvesti vježbu: Kod izvođenja pazite da ne propadate u kukovima ili da ih pak previše ne podignete. Vježbu izvodite u skladu s muzikom. Osim naših najmlađih, izazvani su i ostali! 

Opširnije

Dragi naši najmlađi članovi!

Kako bi nam ostali u formi, što aktivnije proveli ovo vrijeme kod kuće, a uz to se i zabavili potrudili smo se pripremiti i snimiti vam zanimljive treninge. Sa vama će se kroz treninge družiti naše atletičarke Ivana Zeljko i Lea Branilović. Vježbe su prilagođene za mali prostor tako da ih možete raditi u kući ili svom dvorištu. Objavljivat ćemo ih ovdje, na našoj stranici, četiri puta tjedno (pon, sri, pet, sub). Pa krenimo sa prvim..

Opširnije
Arhiva novosti