Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti

Novosti

Održana je mokra 3. utrka "Z brega na breg" u Mihovljanu koja je i usprkos kiši koja je nemilice padala bila besprijekorno organizirana. Najbolji su bili Mia Furdi među ženama, te kao i prošle godine ukupno najbrži Vedran Rešetar.

Detaljnije

U organizaciji Mjesnog odbora Totovec zajedno sa Udrugom žena Totovčice, Odbojkaškim klubom i DVD-om Totovec, u subotu, 7. listopada 2023. s početkom u 10:00 sati kod Društvenog doma Totovec biti će održana 4. humanitarna utrka “Totovec Run 2023”. Trkači se mogu okušati na stazi od 5 ili 10 kilometara, a sav prihod utrke donira se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec.

Detaljnije

U Mihovljanu će se održati i 3. utrka "Z brega na breg" povodom obilježavanja dana mjesta, ove godine nešto ranije, 23. rujna u 16,00 sati sa startom na igralištu kod stare škole u Mihovljanu, Prvomajska ulica. Trči se 5 kilometara po Mihovljanskim "bregima", a 45 minuta prije starta glavne utrke održati će se i dječje utrke.

Detaljnije

Po ugodnom i sunčanom vremenu, nastavljena je sezona kros lige Globetka. Na startu su se pojavila 164 natjecatelja. Najbolji su bili: 

Globetka 7.8km: Darko Balić i Iris Jambrešić

Globetka 3.6km: Ivan Jakopović i Lea Kos Rešetar

Hodanje: Boris Lacković i Ira Branilović

Detaljnije

Pridružite se humanitarnoj utrci od koje će sav prihod od kotizacije biti doniran Udruzi za sindrom Down Međimurske županije, a koju organizira humanitarna udruga ‘Zajedno za druge’ uz pokroviteljstvo Grada Čakovca.

Utrka će se održati u subotu, 9. rujna 2023. godine kod Sportskog doma u Mačkovcu, s početkom u 18 sati na dužini od 5.7 km, dok će se prije toga održati i četiri dječje utke.

Detaljnije

U subotu 19. kolovoza održan je 7. Trail Sv.Juraj na Bregu & Memorijal Stjepan Koraj. Trčalo se na dionici 4,3 km u kojoj su pobijedili Mauro Janušić i Lana Mržljak Branilović te 10 km u kojoj su pobjednici bili Darko Balić i Jadranka Maček. Ukupno je sudjelovalo 144 trkača.

Detaljnije

Gorički trail održal bu se i šesti puta pri vinski kući Hažić. Beži se med redima gorica gori pa doli, a novost je i utrka štafeta!

 

 

 

.

Detaljnije

Već 5. utrka "Murščak" u organizaciji NK "Dinamo" Domašinec i pod pokroviteljstvom Općine Domašinec održati će se u ustaljenom terminu u subotu, 12. kolovoza 2023. u 18 sati sa startem na nogometnom igralištu u Domašincu. Na programu su dvije duljine staze, kraća na 4,5 km i dulja od 12 km, koje vode poučnom stazom Murščak od Domašinca pa sve do rijeke Mure. Održati će se i niz dječjih utrka za sva godišta djece koja nemaju pravo nastupa na dužim dionicama, a one počinju već u 17:20 sati.

Detaljnije

Utrka po štrigovskim bregima pod nazivom Stridon run, održat će se treći put i to u subotu 22. srpnja s početkom u 18,30 sati. Prijave idu preko portala Utrka.com koji će ujedno biti i službeni mjeritelj rezultata čipovima. 

Detaljnije

2. kolo HALS-a za limače i limačice po prvi puta je održano u Križevcima.

I u konkurenciji limačica i u konkurenciji limača, pobjednici dolaze iz AK Moslavina Kutina.

Detaljnije

Nakon godine dana pauze, po teškom i sparnom, ali ne kao obično prevrućem vremenu, održan je još jedan Vanovski cener u organizaciji Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" u Ivanovcu. A ovaj put pobijedili su Alenka Horvat i Darko Balić na dužoj stazi, Ana Goričanec i Darko Okreša na kraćoj stazi u trčanju, te Ira Branilović i Boris Lacković kod hodača.

Detaljnije

Ove godine ste pozvani na 6. utrku općine Mala Subotica koja će se održati 8. srpnja 2023. godine s početkom u 18:00 sati na uobičajenoj lokaciji kod Osnovne škole Tomaša Goričanca. Kao i lani, trasa i duljina kraće i duže utrke su promijenjene, pa možete birati između dva ili jednog kruga od 4,2 km.

Detaljnije