Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti

Novosti

5. kolom završio je prvi dio sezone Globetke. Na startu se okupilo 156 natjecatelja. Na ovom kolu najbr┼żi su bili:

7.8km: Goran Markovi─ç i Alenka Horvat

3.6km: Jurica Tomac i Lea Kos

hodanje: Boris Lackovi─ç i Ira Branilovi─ç

Globetka se nastavlja 6. kolom, koje je na rasporedu 5. rujna.

Detaljnije

Ove godine ponovno se odr┼żava utrka Vanovski cener u organizaciji Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" u Ivanovcu, i to povodom Dana mjesta Ivanovec, 10. lipnja 2023. u 18,00 sati. I ovaj puta mo┼żete birati izme─Ĺu dionica na 10 km ili nešto lakše na 2,8 km gdje se mogu uklju─Źiti i hoda─Źi, a sprema se i utrka za najmla─Ĺe u du┼żini od 100 m.

Detaljnije

3. kolo HALS-a za lima─Źe i lima─Źice od┼żano je u Sisku 04.06.2023. 

Ekipnu pobjedu kod lima─Źica je odnijela ekipa AK Moslavina Kutina, dok su kod lima─Źa slavili doma─çi iz AK Sisak.

Detaljnije

I ove godine, OŠ Podturen je organizator ┼żupanijskog natjecanja osnovnih škola (5.-6. razredi) u atletici. Natjecanje ─çe se odr┼żati 19.05. s po─Źetkom u 09:30 sati. U konkurenciji dje─Źaka se natje─Źe 11 osnovnih škola, dok kod djevoj─Źica imamo njih 9.

Kod dje─Źaka i djevoj─Źica, pobjedu je odnijela ─îAK II. OŠ ─îakovec.

Detaljnije

SRC Mladost je i ove godine ugostio ERSTE Plavu liga, natjecanja za u─Źenike 1.-6. razreda osnovnih škola. Preliminarni rezultati ...

Detaljnije

Nastavljena je tradicija i po prohladnom i kišovitom vremenu odr┼żana 8. kros utrka "Frkanovec - srce gornjeg Me─Ĺimurja" pod pokroviteljstvom op─çine Sveti Juraj na Bregu, te ovaj puta u organizaciji OK Me─Ĺimurje. Najbolji su: Alenka Horvat i Siniša Škvorc na 10,2 km; Lea Kos i Mauro Januši─ç na 4,6 km.

Detaljnije

2. kolo HALS-a za starije kategorije odr┼żat ─çe se u ─îakovcu u nedjelju 7.5.2023. s po─Źetkom u 10 sati.

Detaljnije

I ─Źetvrto kolo Globetke odr┼żano je po nepovoljnim vremenkim uvjetima. Unato─Ź kiši i jakom vjetru, na startu su se pojavila 133 trka─Źa. Najbolji su bili:

Globetka 7.8km: Saša Horvat i Dubravka Horvat 

Globetka 3.6km: Hrvoje Vugrinec i Lea Kos 

Hoda─Źi: Boris Lackovi─ç i Ira Branilovi─ç

 

Sljede─çe, posljednje proljetno, kolo je na rasporedu 06.06

Detaljnije

Kros-utrka „Frkanovec - srce gornjeg Me─Ĺimurja“ odr┼żati ─çe se i ove godine, i to u subotu, 13. svibnja 2023., ali ovaj puta u organizaciji Orijentacijskog kluba Me─Ĺimurje i pod pokroviteljstvom op─çine Sveti Juraj na Bregu. Trka─Źi ─çe mo─çi sudjelovati na klasi─Źnim stazama od 10,2 km i na kra─çoj stazi od 4,6 km, a odr┼żati ─çe se i utrke za djecu na 100 i 400 metara ve─ç od 16 sati.

Detaljnije

Najsjevernija utrka u Hrvatskoj je utrka "Svetomartinska Mura" koja se ove godine se odr┼żava po ─Źetvrti put. Start i cilj utrke koja ─çe se odr┼żati u ponedjeljak 1. svibnja kod Mlina na Muri u ┼Żabniku, je u 10 sati a trka─Źi ─çe mo─çi u┼żivati u tr─Źanju kraj Mure na 3,9 ili 7,8 km. Nagrade su predvi─Ĺene u obje utrke u ukupnom poretku te po kategorijama a doma─çini iz Op─çine Sveti Martin na Muri poduzeti ─çe sve da se kao i prošlih godina nakon utrke osje─çate zadovoljno i sretno. Više o svemu u raspisu..

Detaljnije

6. po redu ─îakove─Źki polumaraton Zrinskih odr┼żat ─çe se u nedjelju 23. travnja s po─Źetkom u 9,00 sati. Na rasporedu su kao i dosadašnjih godina dvije duljine staze: polumaraton u duljini 21 km i utrka gra─Ĺana na 5 km. Polumaratonska utrka boduje se i sastavni je dio Hrvatske cestovne lige te Sjeverozapadnog Kup-a a u sklopu utrke na 5 km odr┼żat ─çe se i utrka vatrogasaca, što treba posebno nazna─Źiti u prijavi. Posebno proglašenje odr┼żat ─çe se i u konkurenciji tvrtki (Team building race) koje mogu prijaviti svoje ekipe sa po 3 ─Źlana u obje konkurencijje i obje duljine staze. Jeftinije prijave koje garantiraju puni startni paket vrijede do 31.03.! Nakon toga roka trka─Źi ─çe morati dublje posegnuti u d┼żep a u startnom paketu mo┼żda ne─çe na─çi majicu u svojoj veli─Źini.

Detaljnije

3. kolo kros lige Globetka odr┼żano je po prohladnom i jako vjetrovitom vremenu. Najbolji su bili na 7.8 km Saša Horvat i Dubravka Horvat, na 3.6 km Hrvoje Vugrinec i Lea Kos, te na hodanju Aleksandar ┼Żbulj i Ivana Mikac.

Detaljnije