Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti

Novosti

4. kolo zimske lige sjeverozapadne Hrvatske odr┼żano je 26.12.2023. u Brezju. Stazu od 12km istr─Źalo je 179 natjecatelja. 

Detaljnije

Adventska utrka u ─îakovcu koja ─çe se odr┼żati u subotu 23.12. s po─Źetkom u 11 sati nije natjecateljska ve─ç je cilj sudjelovanje što ve─çeg broja djece i odraslih u blagdanskom ugo─Ĺaju. Startni broj uz simboli─Źnu kotizaciju koja ─çe biti namijenjena projetku "I ja bih na more" mo┼że se podi─çi na Gradskim bazenima u ─îakovcu ili uredu Turisti─Źke zajednice ─îakovec, dok na dan utrke prijave idu od 9 sati na mjestu gdje ─çe biti start i cilj, Trgu Republike! Duljina staze je 2km

Detaljnije

8. kolom završila je sad ve─ç 12. po redu kros liga Globetka. Po prohladnom vremenu, na startu posljednjeg kola su se našla 127 natjecatelja. 

Pobjednici 8. kola:

7.8km: Darko Bali─ç i Dubravka Horvat

3.6km: Vedran Rešetar i Lea Kos Rešetar

hodanje: Boris Lackovi─ç i Ljiljana Škrobar

Detaljnije

Podturen je 24.10.2023. bio ponovo doma─çin ┼żupanijskog natjecanja osnovnih i srednjih škola u krosu. Natjecanje se odr┼żalo u kategorijama 5.-6. razredi osnovnih škola M/┼Ż, 7.-8. razredi osnovnih škola M/┼Ż i srednje škole M/┼Ż.

Detaljnije

U utorak 17.10.2023 u 12:00, SRC Mladost je bio doma─çin ┼żupanijskog natjecanja u atletici za osnovne i srednje škole.

Detaljnije

─îak 1100 sudionika okupilo se po lijepom vremenu na ovogodišnjem Jesenskom krosu Me─Ĺimurja. Sre─ça je ovaj put bila na strani organizatora i sudionika jer ve─ç idu─çeg dana vremenski uvjeti nebi dozovolili odr┼żavanje ovog tradicionalnog krosa. Najuspješnija osnovna škola kao i na proljetnom krosu bila je OŠ Prelog sa pet zlatnih pet srebrnih i tri bron─Źane medalje a odmah iza njih III OŠ ─îakovec sa ─Źetiri zlata, dva srebra i ─Źetiri bronce. Prvi puta na ovom krosu nastupali su i studenti a dobar odaziv poticaj je da ova kategorija ima svoje mjesto i ubudu─çe.

Detaljnije

Pretposljednje ovosezonsko kolo Kros lige Globetka je odr┼żano po sun─Źanom vremenu, ugodnom za tr─Źanje. Pobjednici ovog kola bili su sljede─çi:

7.8km: Darko Bali─ç i Iris Jambreši─ç

3.6km: Vedran Rešetar i Lea Kos Rešetar

šeta─Źi: Aleksandar ┼Żbulj i Ira Branilovi─ç

Detaljnije

5. kolo HALS-a za lima─Źice i lima─Źe odr┼żano je u subotu 30.09. u Zagrebu u organizaciji AK Agram.  I kod lima─Źa i kod lima─Źica, ukupnu pobjedu odnijeli su iz AK Moslavina Kutina.

Budu─çi da je ovo bilo zadnje kolo koje se bodovalo ekipno, po završetku natjecanja su proglašeni i ukupni pobjednici kod lima─Źa za 2023. godinu.

Detaljnije

Odr┼żana je mokra 3. utrka "Z brega na breg" u Mihovljanu koja je i usprkos kiši koja je nemilice padala bila besprijekorno organizirana. Najbolji su bili Mia Furdi me─Ĺu ┼żenama, te kao i prošle godine ukupno najbr┼żi Vedran Rešetar.

Detaljnije

U organizaciji Mjesnog odbora Totovec zajedno sa Udrugom ┼żena Totov─Źice, Odbojkaškim klubom i DVD-om Totovec, u subotu, 7. listopada 2023. s po─Źetkom u 10:00 sati kod Društvenog doma Totovec biti ─çe odr┼żana 4. humanitarna utrka “Totovec Run 2023”. Trka─Źi se mogu okušati na stazi od 5 ili 10 kilometara, a sav prihod utrke donira se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma ─îakovec.

Detaljnije

U Mihovljanu ─çe se odr┼żati i 3. utrka "Z brega na breg" povodom obilje┼żavanja dana mjesta, ove godine nešto ranije, 23. rujna u 16,00 sati sa startom na igralištu kod stare škole u Mihovljanu, Prvomajska ulica. Tr─Źi se 5 kilometara po Mihovljanskim "bregima", a 45 minuta prije starta glavne utrke odr┼żati ─çe se i dje─Źje utrke.

Detaljnije

Po ugodnom i sun─Źanom vremenu, nastavljena je sezona kros lige Globetka. Na startu su se pojavila 164 natjecatelja. Najbolji su bili: 

Globetka 7.8km: Darko Bali─ç i Iris Jambreši─ç

Globetka 3.6km: Ivan Jakopovi─ç i Lea Kos Rešetar

Hodanje: Boris Lackovi─ç i Ira Branilovi─ç

Detaljnije