Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti

Novosti

Pridružite se humanitarnoj utrci od koje će sav prihod od kotizacije biti doniran Udruzi za sindrom Down Međimurske županije, a koju organizira humanitarna udruga ‘Zajedno za druge’ uz pokroviteljstvo Grada Čakovca.

Utrka će se održati u subotu, 9. rujna 2023. godine kod Sportskog doma u Mačkovcu, s početkom u 18 sati na dužini od 5.7 km, dok će se prije toga održati i četiri dječje utke.

Detaljnije

U subotu 19. kolovoza održan je 7. Trail Sv.Juraj na Bregu & Memorijal Stjepan Koraj. Trčalo se na dionici 4,3 km u kojoj su pobijedili Mauro Janušić i Lana Mržljak Branilović te 10 km u kojoj su pobjednici bili Darko Balić i Jadranka Maček. Ukupno je sudjelovalo 144 trkača.

Detaljnije

Gorički trail održal bu se i šesti puta pri vinski kući Hažić. Beži se med redima gorica gori pa doli, a novost je i utrka štafeta!

 

 

 

.

Detaljnije

Već 5. utrka "Murščak" u organizaciji NK "Dinamo" Domašinec i pod pokroviteljstvom Općine Domašinec održati će se u ustaljenom terminu u subotu, 12. kolovoza 2023. u 18 sati sa startem na nogometnom igralištu u Domašincu. Na programu su dvije duljine staze, kraća na 4,5 km i dulja od 12 km, koje vode poučnom stazom Murščak od Domašinca pa sve do rijeke Mure. Održati će se i niz dječjih utrka za sva godišta djece koja nemaju pravo nastupa na dužim dionicama, a one počinju već u 17:20 sati.

Detaljnije

Utrka po štrigovskim bregima pod nazivom Stridon run, održat će se treći put i to u subotu 22. srpnja s početkom u 18,30 sati. Prijave idu preko portala Utrka.com koji će ujedno biti i službeni mjeritelj rezultata čipovima. 

Detaljnije

2. kolo HALS-a za limače i limačice po prvi puta je održano u Križevcima.

I u konkurenciji limačica i u konkurenciji limača, pobjednici dolaze iz AK Moslavina Kutina.

Detaljnije

Nakon godine dana pauze, po teškom i sparnom, ali ne kao obično prevrućem vremenu, održan je još jedan Vanovski cener u organizaciji Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" u Ivanovcu. A ovaj put pobijedili su Alenka Horvat i Darko Balić na dužoj stazi, Ana Goričanec i Darko Okreša na kraćoj stazi u trčanju, te Ira Branilović i Boris Lacković kod hodača.

Detaljnije

Ove godine ste pozvani na 6. utrku općine Mala Subotica koja će se održati 8. srpnja 2023. godine s početkom u 18:00 sati na uobičajenoj lokaciji kod Osnovne škole Tomaša Goričanca. Kao i lani, trasa i duljina kraće i duže utrke su promijenjene, pa možete birati između dva ili jednog kruga od 4,2 km.

Detaljnije

5. kolom završio je prvi dio sezone Globetke. Na startu se okupilo 156 natjecatelja. Na ovom kolu najbrži su bili:

7.8km: Goran Marković i Alenka Horvat

3.6km: Jurica Tomac i Lea Kos

hodanje: Boris Lacković i Ira Branilović

Globetka se nastavlja 6. kolom, koje je na rasporedu 5. rujna.

Detaljnije

Ove godine ponovno se održava utrka Vanovski cener u organizaciji Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" u Ivanovcu, i to povodom Dana mjesta Ivanovec, 10. lipnja 2023. u 18,00 sati. I ovaj puta možete birati između dionica na 10 km ili nešto lakše na 2,8 km gdje se mogu uključiti i hodači, a sprema se i utrka za najmlađe u dužini od 100 m.

Detaljnije

3. kolo HALS-a za limače i limačice odžano je u Sisku 04.06.2023. 

Ekipnu pobjedu kod limačica je odnijela ekipa AK Moslavina Kutina, dok su kod limača slavili domaći iz AK Sisak.

Detaljnije

I ove godine, OŠ Podturen je organizator županijskog natjecanja osnovnih škola (5.-6. razredi) u atletici. Natjecanje će se održati 19.05. s početkom u 09:30 sati. U konkurenciji dječaka se natječe 11 osnovnih škola, dok kod djevojčica imamo njih 9.

Kod dječaka i djevojčica, pobjedu je odnijela ČAK II. OŠ Čakovec.

Detaljnije